Dette er glamping

Dette er glamping!

Ordet «glamping» står for glamorøs camping, og gir deg det beste av to verdener. Du får naturopplevelsene som teltlivet gir deg, men komforten fra en hotellseng. Kombinasjonen er noe ganske magisk. I glampingteltene våre er det varmt og godt, vi har gode puter og marokkanske tepper. Møblene er danske loppiskupp. Og når du står opp om morgenen kan du gå rett ut i idyllisk natur. Glamping passer for alle, vennegjengen, par eller barnefamilier.

Målet vårt er å gjøre din glamping ferie så lett og stressfri som mulig. Derfor har vi forsøkt å tenkte på det meste dere kunne trenge på ferien. I teltene finner dere gode senger med dyner og puter. Dere finner sengetøy, håndklær og ekstra tepper. Det er strøm og lys i teltene, samt grill og  kjøleskap. I våres fellesrom og kjøkken finner dere det meste av kjøkken utstyr. Oppvaskmaskin, komfyr, ekstra kjøleskap, samt hva dere trenger av tallerkener, glass, bestikk mm. Det står basiskrydder, matolje, sukker mm på kjøkkenet.

På Låven finner dere masse brettspill, uteleker, bøker og litt magasiner samt platespiller og en stor samling med gamle plater. Det er trådløst nettverk i fellesrommet.

Bli en glamper du også!