Dette sier gjestene våre

Våre gjesters tilbakemeldinger betyr alt for oss, og vi bestreber oss på å gi våre gjester en god opplevelse. Vi har samlet inn et par tilbakemeldinger vi har fått på tvers av plattformer som har gledet oss, og som vi gjerne vil dele videre.

Her kan du lese noen av våre kunders tilbakemeldinger:

Karianne fra Booking.com:

"Elsker å finne slike perler av overnattingssteder som dette! Bodde en natt i safaritelt og vi virkelig elsket det! Vertskapet var svært imøtekommende og hyggelige. Teltet og fellesområdene var fullt av små, lekre interiørdetaljer og man har nydelig utsikt utover skogen, den ultimate glamping opplevelsen! Felleskjøkkenet og badene var lekre og freshe. Man har også egen grill på terrassen hvis man vil grille ved teltet, som vi benyttet oss av."

Helena fra Air BnB:

"Wow! Dette stedet er bare magisk! Selv om det var regnvær hele oppholdet gjorde det ingenting for komforten. Vi (familie på 5, med 3 barn) koste oss i både safaritelt og 1001natt-telt. Begge hadde det man trenger til kjøkken og matlaging. Alt var innbydende og gjennomført til hver minste detalj. Helt nydelige fellesarealer også med låve og snekkerbenk, spill og aktiviteter for barn. Virkelig flott spiseareal og kjøkken. Kan absolutt anbefales!"

Eline fra Air BnB:

"This was an amazing stay and experience!! We enjoyed it so much that we want to come again next year! Katrine was a great host, very kind, social and warmhearted host! This little hidden gem, Breiva, is a pearl! I Would recommend this place to everybody who wants to slow down and enjoy the nature"

Mie fra Facebook:

"Vi holdt konfirmasjon på Breiva og er veldig fornøyd med hele konseptet. Overnatning til gjester og festlokale med alt som trenges til en fest. Hyggelig, nært og med naturen rett utenfor - helt fantastisk for en slik dag!

Velgjennomtenkte fasiliteter"

Gro fra Booking.com:

"Flott beliggenhet i flott natur. Flotte telt med super komfort. Låve med mange fasiliteter hvor alt er flott utført, rent og gjestevenlig. Vi ble superfornøyde, og håper virkelig vi får til en tur til en annen gang - og da blir det mer enn en natt." 

Familie på fire fra Booking.com:

"Flott beliggenhet og rett ved sommarland, korte og lange turer. Hjertelig og personlig service fra vertskapet, familievennlig, masse gøy for barna inne i låven og på tunet, flotte fasiliteter med felles kjøkken og bad, skikkelig flotte og glamorøst glampingtelt med god dobbeltseng. Vi hadde mye regnvær, men holdt oss varme og tørre!" 

Velkommen til oss på Breiva Gjestegaard!