Sommer på breiva

Sommer = familietid.

Hva sier dere til å flytte rett inn i furuskogen, ta med barna på oppdagelsesferd i furuskogen. Plukke blåbær, bade i elva og kose dere rundt bålet med popkorn. Etter en innholdsrik dag kan dere trekke en myk dyne over dere i en god seng og falde i søvn til vindens susen i treene.

3 km fra Breiva ligger Bø Sommarland og Klatreparken høyt og lavt. Ønsker dere en tur på fjellet finner dere mange fine vandreturer for store og små på Lifjell. Les mer om sommeraktiviteter og opplevelser i området her.

Les mer her.

I ukene 25 -32 i 2022 vil det hver kveld være gratis aktiviteter for barn og voksne på låven. På lørdager tenner vi opp i pizzaovnen og selger gode pizzaer til store og små.

Mandag: Åpnet verksted

Her finner vi hammer, sag og tegnesaker frem. Så finn frem kreativiteten, snekker i snekkerboden, eller male flotte dyr på stein til vår egen dyrepark.

Tirsdag: Indianer workshop

Skogen rundt Breiva gir de beste rammer for å være indianer for en dag. Vi skal lage pannebånd, drømmefangere. Vi skal treffe blink med bue og pil og danse regndans rundt totempælene. Også skal vi selvfølgelig bygge trehytter i skogen.

Onsdag, torsdag, fredag:  Natur, kunst og kreativitet

Her skal det lekes på tunet og vi skal gå på oppdagelse i skogen. Med materialer fra skogen skal vi være kreative og bygge kongle familier, male steiner, lage små hytte til skogens alver. Vi kan veve med gress og lage blomster kranser. Kanskje dere kan lage et eget spill og ta med hjem.

Lørdag: Pizza buffet, med hjemmebakt pizza og fargerike salater.
Søndag: Spill kveld

Bli med på en sosial kveld med brett og kortspill. Vi finner frem ulike spill. Så kom med godt humør og spillelyst.

Velkommen til gode sommer dager på Breiva.