servering

SERVERING:

Afternoon Tea:
Har dere lyst å samle kolleger og ansatte i vinterhagen vår. Da dekker vi et fint bord og serverer Afternoon Tea for min 5 pers. Inkludert i prisen får dere gode sandwich, hjemmebakte scones, litt søtt, deilig te og et glass med lokal produserte bobler. (alkoholfritt)

Vi samarbeider med flere dyktige aktører for å gi dere gode og spennende mat opplevelser basert på lokale råvarer. For grupper på min 10 pers.

Matkurs:
Skulle dere ønske å ha et matkurs som en del av et opphold. Da har vi dyktige kokker som gjerne ut og lager god mat sammen med dere.

Til større arrangementer:
Til større arrangementer som bryllup, sommeravslutning, kickoff eller lignende. da samarbeider vi med flere som  kommer ut å lager maten på Breiva.

Drikke:
Vi samarbeider med lokale produsenter og serverer et spennende utvalg av lokale alkoholfrie drikke. Ønsker dere alkohol servering til arrangementer, søker vi om skjenkebevilling. Dette må planlegges minst 3 uker før, hvis vi skal rekke å få bevillingen.

AKTIVITETER:

Felles aktiviteter er ofte en god måte å være sammen på, her sitter latteren ofte løst og man får gode felles opplevelser. På Breiva tilbyr vi ulike  aktiviteter pakker.

Pakke 1: Her er fokus på samarbeide, kommunikasjon og lure løsninger. Dere skal knekke koder og løse ulike oppgaver for å løse «Mysteriet på Breiva».

Pakke 2: Her skal dere konkurrere mot hverandre i lag, innenfor ulike disipliner som fysiske aktiviteter og kreative oppgaver.

Ønsker dere andre opplevelser, har Midt-Telemark mye å by på. Vi kan anbefale klatreparken høyt og lavt, Lifjell turridning, cider smaking og mye annet.

Ta kontakt for en hyggelig prat. Da kan vi skreddersy arrangementet til dere og sende dere et uforpliktende tilbud.