Teamutvikling

Faglig innhold til oppholdet?

Foredrag

Vi er så fornøyde med å ha IDEA Kompetanse som en samarbeidspartner.

De stiller gjerne  med feelgood-foredrag som både kan motivere og bevisstgjøre: Hvordan inspirere bedriften til å tenke nytt?  Hva skal til for å få et enda bedre arbeidsmiljø? Hvordan finne arbeidsglede og motivasjon? Hvordan bli racere å holde presentasjoner eller på salg og service? Hvordan bruke naturen som inspirasjon? 

IDEA Kompetanse mottar gjerne forespørsler om andre temaer.

Varighet: f. eks. 1 time

Teambuilding 

Bli med på et brettspill du aldri har sett maken til - en spennende og morsom prosess for å bli bedre kjent med hverandres ressurser og jobbe bedre sammen som et team. Finn ut hvilke roller ledere og/eller medarbeiderne inntar i et team og hvilke interesser og preferanser som styrer deres handlinger og kommunikasjon. En dag som garantert skaper innsikt, overraskelser og motivasjon.  Prosessen startet med en individuell kartlegging digitalt før oppholdet. 

Teambuildingprosessen kan benyttes overfor medarbeidere og ledere, sammen eller hver for seg, med maksimum åtte deltagere. Ønsker og eventuelle utfordringer for den enkelte gruppe/team drøftes på forhånd for å klargjøre målet med prosessen.

Varighet: 5 timer

En teambuildingsprosess kan følges opp videre med skreddersydd kurs, enten på dag to av seminaret eller i bedriften på et senere tidspunkt.

Skreddersydd ledelsesutvikling - Styrkebasert ledelse

Som stillas rundt programmet benytter IDEA Kompetanse følgende moduler: 

  • Motivasjon og interesser
  • Personlighet og preferanser
  • Ledelse i din bedrift
  • Kommunikasjon og feedback
  • Medarbeider- og utviklingssamtalen
  • Organisering av team

Se mer om ledelsesutvikling og IDEA Kompetanses andre bedriftstjenester her: https://ideakompetanse.no/bedriftsradgivning/#bedr8