Om oss

OM OSS:

Katrine og Jon driver Breiva Gjestegaard og Glamping, de ønsket å skape et magisk sted der man kan få gode opplevelser i naturen uten å måtte gå på kompromiss med komforten. Jon er fra Folkestad, rett i nærheten av Breiva.

Han er en ekte handyman, og har snekret mange av de fine løsningene på Breiva selv. Katrine er dansk, utdannet førskolelærer og hun brenner for å gi barn gode opplevelser i naturen.

De elsker å gå på skattejakt og har sans for mixen av danske møbler funnet på loppis, marrokanske tepper og sengetøy. «Vi liker å jobbe med kontraster og bruker kombinasjonen av nytt og gammelt i innredningen, faren til katrine har en stor bruktbutikk i Danmark. Kjøkkenet er fra Finn, med håndtak fra Ikea og kjøkkenøya er selvsnekret. Flisene er inspirert av en fantastisk cafe i Marrakech. I Marrakech har vi også kjøpt tepper, puter, lamper og innesko til teltene."

På Breiva har vi fantastiske ansatte.

Kasper er gartneren vår. Takke være ham har vi den fineste skogshage med spiselige blomster og bær, smukke blomsterbed og trær. I tillegg til grønne fingre, er han utrolig god på slakline.

Live er multikunstneren vår. Igjennom sommer lager hun aktiviteter med barna. hun tegner, bygger hytter, lager hinderløyper og mye annet.

Velkommen til Breiva!