Praktisk info

Ordet «glamping» står for glamorøs camping, og gir deg det beste av to verdener.

Du får naturopplevelsene som teltlivet gir deg, men komforten fra en hotellseng. Kombinasjonen er noe ganske magisk.

I teltene våre er det varmt og godt, vi har gode puter, marokkanske tepper. Møblene er danske loppiskupp. Og når du står opp om morgenen kan du gå rett ut i idyllisk natur.

Glamping passer for alle, vennegjengen, par eller barnefamilier. Målet vårt er å gjøre din glamping ferie så avslappende som mulig. Derfor har vi forsøkt å tenke på det meste dere kunne trenge på ferien.

Teltene
I teltene finner dere gode senger med dyner og puter. Dere finner sengetøy, håndklær og ekstra tepper. Det er strøm og lys i teltene, samt lite utekjøkken med elektrisk grill og kjøleskap.

Fellesrommet
I våres fellesrom og kjøkken finner dere det meste av kjøkken utstyr. Oppvaskmaskin, komfyr, ekstra kjøleskap, samt hva dere trenger av tallerkener, glass, bestikk mm. Det står basiskrydder, matolje, sukker mm på kjøkkenet.

Låven
På Låven finner dere masse brettspill, uteleker, bøker samt platespiller med en god samling av gamle plater. Det er trådløst nettverk i fellesrommet.

Innsjekk
Etter kl. 16.00. Tidligere ankomst hvis mulig, må avtales på forhånd. Vi har ingen resepsjon, så send oss en melding med ca. ankomst tid. Da er vi klare til å ta imot dere.

Utsjekk
Klokken 11.00.

Avreise
Huset og teltene skal forlates i ryddet stand. Søppel skal tømmes. Service settes i oppvaskmaskin mm

Hunder:
Hunder er hjertelig velkomne hos oss, så lenge de ikke ligger i møblene og dere holder de i bånd av hensyn til de andre gjestene. Ønsker dere å ha med hund, si fra ved bestilling. Vi har et hundetillegg på 100 kr natta.

Utvask og sengetøy

  • Sengetøy, håndklær samt utvask er inkludert i prisen.
  • Badehåndklær til Sommarland må dere selv ta med.

Avbestilling:

  • Dere kan avbestille gebyr fritt inntil 1 uke før ankomst.
  • unner en uke før ankomst tar vi første døgn i gebyr.