Servering og aktiviteter

Servering:

Afternoon Tea:
Har dere lyst å samle kolleger og ansatte i vinterhagen vår. Da dekker vi et fint bord og serverer Afternoon Tea for min 5 pers. Inkludert i prisen får dere gode sandwich, hjemmebakte scones, litt søtt, deilig te og et glass med lokal produserte bobler. (alkoholfritt)

Vi samarbeider med flere dyktige aktører for å gi dere gode og spennende mat opplevelser basert på lokale råvarer. For grupper på min 10 pers.

Bjaaland bygderestaurent:
Maten fra Bjaaland Bygderestaurant speiler Thomas og Hellenes brede bakgrunn, og sesongene i det mangfoldige fjellandskapet de bor i. Til det bruker de lokale og økologiske råvarer der det er mulig, og supplerer med råvarer og drikke fra andre som har kjærlighet for det de produserer.

Hellene er kokk og kommer fra Tasmania i Australia og Thomas kommer fra Morgedal. Sammen har de bodd, jobbet, spist og drukket seg gjennom store deler av verden i snart 20 år. Restauranten er kåret til en av Norges beste restaurant på Dinnerbooking.no

For våre gjester setter de sammen en spennende tapas meny, som vi henter og serverer på Breiva.

Chef Catering:
Darwin har hentet sin erfaring som kokk og kjøkken chef på mange spennende restauranter. I Chef catering er han opptatt av at gjestene skal få gode matopplevelser, med gode smaker og lokale råvarer. Han lager en lekker tapas meny inspirert fra hans reiser i Baskerlandet. Serverer en god gryterett.

Vi henter maten hos Darwin og serverer den for dere

Hvis dere ønsker en luksus opplevelse. Da kommer Darwin  på Breiva og lager en lekker 3- 6 retters meny, basert på årstidenes råvare.  

Matkurs:
Skulle dere ønske å ha et matkurs som en del av et opphold. Da kommer Darwin gjerne ut og lager god mat sammen med dere.

Til større arrangementer:
Til større arrangementer som bryllup, sommeravslutning, kickoff eller lignende. Da kan både Bjaaland (Ikke bryllup) og Chef catering kommer ut å lage maten på Breiva.

Drikke:
Vi samarbeider med lokale produsenter og serverer et spennende utvalg av lokale alkoholfrie drikke. Ønsker dere alkohol servering til arrangementer, søker vi om skjenkebevilling. Dette må planlegges minst 3 uker før, hvis vi skal rekke å få bevillingen.

Aktiviteter:

Felles aktiviteter er ofte en god måte å være sammen på, her sitter latteren ofte løst og man får gode felles opplevelser. På Breiva tilbyr vi ulike  aktiviteter pakker.

Pakke 1: Her er fokus på samarbeide, kommunikasjon og lure løsninger. Dere skal knekke koder og løse ulike oppgaver for å løse «Mysteriet på Breiva».

Pakke 2: Her skal dere konkurrere mot hverandre i lag, innenfor ulike disipliner som fysiske aktiviteter og kreative oppgaver.

Ønsker dere andre opplevelser, har Midt-Telemark mye å by på. Vi kan anbefale klatreparken høyt og lavt, Lifjell turridning og mye annet.

Ta kontakt for en hyggelig prat. Da kan vi skreddersy arrangementet til dere og sende dere et uforpliktende tilbud.